TIBRI ABCA bvba Groenstraat 21 8020 Ruddervoorde [T] 0477 25 23 36 [F] 050 28 10 33 [@] tibri@tibri.be
De Sunmachine is een warmtekrachtkoppeling (WKK) die op houtpellets werkt. Een WKK produceert zowel warmte (voor verwarming van gebouwen of sanitair warm water ) als elektriciteit (voor eigen gebruik of voor teruglevering in het net).

Dit verwarmingstoestel is dus ideaal voor mensen die winter en zomer veel warm water en elektriciteit nodig hebben voor bijvoorbeeld een zwembad, een sauna, serres, een wassalon, in de landbouw...
Vanaf nu kan dit dus ook op een milieuvriendelijke manier.

De Sunmachine heeft dus het grote voordeel dat hij draait op een CO2 neutrale brandstof. Daarenboven maakt hij gebruik van een Stirling motor om de generator aan te drijven. Een Stirling motor heeft een hoog rendement en vergt heel weinig onderhoud. De Stirlingmotor van de Sunmachine kan 20 jaar draaien zonder onderhoudsbeurt. Dit is mogelijk door een hoogtechnologisch ontwerp en materiaalkeuze.

Financieel gezien is de Sunmachine een echt succesnummer want hij is de enige verwarming die ook effectief geld opbrengt als hij draait. Hoe meer hij kan draaien hoe sneller de machine zichzelf terugbetaalt. Waarom dus nog langer op gas of mazout stoken?

Volg nu online twee Sunmachines in Duitsland, kies de optie Live en klik op een van de twee Sunmachines, geef vervolgens het bijhorende paswoord in.
www.kesseltausch.com


Version fran├žaise.De Sunmachine is volledig productierijp en ook in Belgie staat er reeds een Sunmachine te draaien in Middelburg. Deze machine wordt gebruikt als basisverwarming voor een bestaande woning, bij extreme koude zal de bestaande stookoliebrander bijspringen. De installatie bestaat uit een pelletopslag voor 10 ton pellets en een 1500 liter boiler (deze staat 50 m van de Sunmachine).
De komende maanden zullen nog verschillende Sunmachines geplaatst worden.