Zonneboilers Referenties Contact

Wagner

Maximaal genietenvan de zonnewarmte


Elke dag opnieuw schenkt de zon ons gratis milieuvriendelijke energie van hoge kwaliteit, die ruimschoots onze energiebehoeften kan dekken.

De aangename energie voor warm water en centrale verwarming.

Wassen, een bad nemen of douchen met water opgewarmd door de zon kan gedurende drie vierde van het jaar, dankzij de aangepaste zonne-systemen van Wagner & Co. Zonnecollectoren met een groot vermogen vormen de zonnestralen om tot warmte die opgeslagen wordt in een goed geïsoleerde bufferboiler. Op die manier kan de zonnewarmte bewaard worden voor minder zonnige dagen. Zo draagt u ook bij tot een zuiverder atmosfeer door de CO uitstoot te verminderen.

De verwarmingssystemen met zonneënergie hebben een groot energiebesparend potentieel. Met slechts 10 tot 15 m² collectoren kan u tot de helft van uw energie behoefte voor de verwarming invullen!


Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Wagner & Co produceert de vlakkeplaat collectoren met het hoogste vermogen van Europa! Dit hoge vermogen is zowel het gevolg van onze passie voor kwaliteitsvolle materialen, geoptimaliseerde produktieprocessen en kwaliteitscontroles, als van voortdurend onderzoek en vernieuwing.


Vanaf het begin hebben we onszelf verplicht om een goede prijs/kwaliteit verhouding te bereiken. Uiteraard hebben we onze zonneïnstallatie aan de controle tests onderworpen van „Stiftung Warentest“ (Duits equivalent van Test Aankoop). We hebben daarbij steeds uitstekende resultaten behaald (1987, 95, 98, 2002 en 2003).


Werelds beste vlakkeplaat collector
- de EURO C20-AR


Opvallende kwaliteiten
Hoogste solar opbrengst
Het solarinstituut ISFH heeft het vermogen van de nieuwe collector EURO C20-AR met sunarc anti-reflexglas getest en een sensationele waarde van 546 kWh per m² het jaar rond gemeten. Dat is opwereldniveau topklasse! Een Top-Performance, waarbij de drie uitspringende kwaliteitskenmerken aan de basis liggen:

1. Het sunarc® anti-reflexglas laat meer licht-zowel bij verticale als horizontale plaatsing door.
2. Minimale warmteverliezen door een naadloze rand en een 60 mm rugisolatie.
3. Een volkopere vlakkeplaat met een hoogselectieve vacuüm bewerking. Hoge temperatuurszekerheid door een ultrasonische lastechniek.

Openbaar gemaakte metingen van vlakkeplaat collectoren door ITW Stuttgart 1998/2001 o.a. Institute, berekend naar ITW-Standard 5 m²
Hogere solar dekkingsgraad ook in de winter.
De nieuwe EURO C20-AR biedt U als hoogvermogen collector een zeer hoog dekkingsaandeel van de warm water behoefte (sanitair en verwarming).
Blue Shine Effect - een collector bekend kleur.
De kwaliteit van sunarc® anti-reflexglas toont zich ook in het heldere doorzicht en de lichtblauwe kleur van de absorber. HighTech, die men ziet!klik om te vergroten.

Zonne pakketten: Zonne boiler
Individuel / Combi-systemenEen uitstekkend solar-rendement van onze collectoren. Een verbeterde regeling SUNGO.
EURO C20-HTF
Een vlakkeplaat absorber samengesteld met een aan één stuk koper blad voor minimale warmteverlizen door convectie ;selectieve hoge transmissie bekleding, ultrasonische lastechniek; kader van geanodiseerde aluminium, rand en rugisolatie, gehard glas.
Debiet regeling.
Eenvoudig bediening.
Werking's uurteller en synthetisch balans.
EURO C20-AR
Een vlakkeplaat absorber samengesteld met een aan één stuk koper blad voor minimale warmteverliezen door convectie; selectieve hoge transmissie bekleding, ultrasonische lastechniek; kader van geanodiseerde aluminium, rand en rugisolatie, gehard glas met anti-reflex laag die een verhoging van het rendement met 5% toelaat tegenover traditionele collectoren.
Beperkte Warmteverliezen door perfecte isolatie.
Zonne boiler bivalent ECOplus: isolatie 100/150 mm.
Combi zonne boiler TERMO: isolatie 120/150 mm.
Buffer boiler RATIO: isolatie 120/ 150 mm, overeenstemmend met onze RATIOfresh instant warm water station.

Referenties

Klik op de foto's om ze te vergroten

Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri

Nog meer referenties van Wagner in Belgie: www.aecsmt.be

Contact

Voor informatie ivm zonneboilers bel 0477 25 23 36 of mail op tibri@tibri.be