Welkom op onze site in verband met alternatieve energie : zonne-energie, windenergie, waterkracht. Wenst u geld te besparen op uw jaarlijkse energierekening ? Wenst u gebruik te maken van de nieuwste technologiën op vlak van woningverwarming ? Op onze site vindt u hier informatie over. Alsook nuttige links ivm subsidies (oa www.energiesparen.be), isolatie, balansventilatie,... Onze passie voor alternatieve energie gaat van zonne-energie (thermische en photovoltaïsche zonnepanelen) tot windturbines en watermolens.

De ideale woningverwarming is voor ons een thermische zonne-installatie aangevuld met een houtpelletkachel of een houtpelletbrander. Houtpellets zijn CO2 neutraal en worden beschouwd als een alternatieve milieuvriendelijke brandstof. Voor grotere ruimtes zoals kantoren , sauna's, hotels, zwembaden, ... opteren wij voor een bijverwarming met een micro WKK (warmtekrachtkoppeling). Met behulp van een microWKK kan men elektriciteit produceren, de afvalwarmte krijgt men er gratis bij. Deze afvalwarmte kan dan gebruikt worden als woningverwarming.

Sedert april 2013 is TiBri de verdeler voor België van Kirsch. Kirsch is een heel degelijke Duitse constructeur van WKK's. Hun microWKK's zijn ontworpen met behulp van de decennia lange ervaring op het vlak van de productie van WKK's

Photovoltaïsche zonnepanelen Zonneboilers Guntamatic Kirsch
TIBRI       ABCA bvba Groenstraat 21 8020 Ruddervoorde [T] 0477 25 23 36 [F] 050 28 10 33 [@] tibri@tibri.be