Photovoltaïsche zonnepanelen Referenties Contact

Photovoltaïsche zonnepanelen

Met onze 5 jaar ervaring in het plaatsen van photovoltaïsche zonnepanelen, zijn wij een gevestigde waarde in deze sector.

Wij voeren deskundig advies, een perfect afgewekte installatie en een stipte opvolging van de werken zeer hoog in het vaandel.

Om met alle installaties een zo hoog mogelijk rendement op te brengen, is het configureren van de omvormer ontzettend belangrijk. Om dit te verwezenlijken volgen wij regelmatig bijscholing in Duitsland aan de Solar Acadamy van SMA.

Zonder groots te willen zijn in omvang, proberen wij groots te zijn in ons werk. Daarvoor hebben wij een aantal installateurs in dienst die zeer nauw betrokken zijn bij ons bedrijf en van elke intallatie zelf een perfecte afwerking eisen, zowel op het dak als de afwerking binnen in huis.

Ten slotte zorgen wij ervoor dat de installatie van zonnepanelen voor u, de klant zelf, zo vlot mogelijk verloopt. Alle papierwerk, zoals het aanvragen van subsidies, bouwaanvragen enzomeer, nemen wij graag voor onze rekening.

Elke installatie is in onze ogen uniek. Daarom maken wij voor elke klant een gedetailleerde offerte en een daarbij horende terugverdientabel. Dit kan enkel gebeuren na een bezoek ter plaatse.

Wist je dat

In ons gamma zit een gans assortiment van zonnepanelen

Schuine daken

Platte daken


Referenties

Klik op de foto's om ze te vergroten

Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri Tibri

Contact

Alle informatie ivm photovoltaïsche zonnepanelen bel op 0477 25 23 36 of mail naar tibri@tibri.be